Hatalmas botrányt kavart a meleg énekes!

Elton John: Jézus szuperintelligens homoszexuális volt

Eltonnak megint sikerült botrányt kavarnia egy kijelentésével. A Parade Magazine-nak adott interjújában kijelentette, hogy Jézus szerinte egy szuperintelligens homoszexuális volt.

2010.02.19 13:30manna.rop

Ismét sikerült hatalmas botrányt kavarnia Elton John-nak egy kijelentésével...

A brit sztár nem rejtette véka alá gondolatait, miszerint "Jézus tele volt együttérzéssel. Egy szuperintelligens homoszexuális volt, aki megértette az emberiség problémáit. Megbocsátott azoknak, akik keresztre feszítették. Azt akarta, hogy megbocsátóak és szeretőek legyünk. Nem értem, hogy a világ miért olyan kegyetlen. Próbálj meg leszbi lenni a Közel-Keleten, és halott vagy" – nyilatkozta az énekes.

Ugyanakkor a brit énekes beismerte, hogy eddig több kapcsolata is ráment a drogfogyasztásra.

"Minden kapcsolatomban szerepet játszott eddig a drog. Sosem ment úgy, ahogy kellett volna. Mindig kellett, hogy legyen mellettem valaki, másképp nem éreztem magam jól. Van, akiknek elegendő egy gramm kokain egy hónapig. Én nem tartozom közéjük"
– mesélt függőségéről Elton John.

Bizarr dal a Grammy-n Elton John-tól és Lady Gagától!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.