Megéri még a nyarat az egykori díva?

Gábor Zsazsa másodszor is kómába esett

Másfél napja ismét kómában van Gábor Zsazsa, akit egy tüdőgyulladás döntött le a lábáról néhány hete, de állapota nemhogy nem javul, most ismét válságosra fordult.

2011.05.19 12:29ma.hu
Fotó: Celebrity Gossip

Helyi idő szerint szerdán hajnali 2 órakor kellett ismét kórházba szállítani Gábor Zsazsát, aki lassan egy éve majdhogynem heti rendszerességgel "ingázik" otthona és az egészségügyi központ között. A 94 éves díva néhány hete súlyos tüdőgyulladást kapott, így szervezete már erősen legyengült, mígnem éjszaka kómába esett.

A hírt férje, a 67 éves Frederic Von Anhalt herceg közölte a sajtóval, ám további részleteket nem árult el, így azt sem tudni, az orvosok mivel biztatják az aggódó családot.

A herceg nemrégiben még reményét fejezte ki, hogy augusztusban együtt ünnepelhetik ezüstlakodalmukat, sőt, meglehetősen bizarr ötletként még a gyermekvállalást is felvetették.

A terv szerint persze nem Gábor Zsazsa szült volna, hanem egyik közeli nőrokonát tenné meg petesejt-doborrá, az apai rész természetesen Von Anhaltra várt, és a mesterséges megtermékenyítés után egy béranya hordaná ki a születendő gyereket.

"Ha a feleségem meghal, nekem sincs többé miért élnem" - indokolta akkor a herceg a közös döntést, egy gyerek viszont értelmet adna az öreg napjaira. Kérdés, hogy amennyiben valóban megvalósulhat ez a terv, Zsazsa legalább a fogantatást megéli-e?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.