Béranya szülné meg a 94 éves díva gyerekét

"Még most sem késő" - Gyereket akar a haldokló Gábor Zsazsa!

Bizarrnak hangzik, pedig halálosan komolyan gondolja a 94 éves Gábor Zsazsa és nála 27 évvel fiatalabb férje, hogy gyermekük szülessen. Persze béranyára is szükség lesz hozzá.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2011.04.15 15:29ma.hu

Miközben a világ aggódva figyeli a híreket a súlyos beteg Gábor Zsazsával kapcsolatosan, és szinte minden hétre jut egy-egy újabb sürgős kórházi beavatkozás, a 94 éves díva és 67 éves férje, Fréderic von Anhalt herceg meglepő bejelentéssel állt elő: gyereket akarnak!

Állításuk szerint nem most merült fel először az ötlet, már 25 évvel ezelőtti házasságkötésükkor szóba került köztük ez a kérdés, ám már akkor is nehézségekbe ütközött volna a közel 70 éves színésznő számára a terhesség, más lehetőséget pedig a korabeli orvosi technikák nem tettek lehetővé.

Most azonban más a helyzet, és mivel mindketten tisztában vannak vele, hogy az idős nőnek nincs sok ideje hátra, elhatározták, mesterséges megtermékenyítéssel foganna meg a magzat és béranya hordaná ki, így ha Gábor Zsazsa meghal, férjének lesz kiért élnie. Anhalt herceg ugyanis kijelentette: "Ha a feleségem valamikor meghal, semmi sincs, amiért érdemes lenne élnem!"

További képek a galériában!

Mivel a leendő anya magyar, az apa pedig német származású, nem kérdés, hogy a béranyának is e nemzetek valamelyikéből kell kikerülnie, továbbá kikötötték, hogy csinos és intelligens legyen.

Az egyedüli kérdést csak az veti fel, hogy mivel Gábor Zsazsa már nagyon idős, valószínűleg petesejtjei sem alkalmasak az utódnemzésre, így nemcsak a terhességet kell másra testálnia, de még biológiai értelemben sem ő lenne a gyermek anyja, hanem egy donortól kapnák a petesejtet.

Az elszántságuk azonban kétségtelen, mert a leendő apa már az első kivizsgálásokon is túljutott, de vár rá egy pszichiátriai vizsgálat is, amely eldönti, alkalmas-e az apaságra. A gyermekvállalás teljes költsége várhatóan eléri a 100 ezer dollárt.

"A feleségem öt hónappal ezelőtti műtéte után jutott eszünkbe, hogy mindig is akartunk egy gyereket. Arra gondoltunk, talán még most sem késő." - fogalmazott a herceg.

Zsazsának külön kívánsága, hogy a születendő gyermek továbbvigye a nevét, annál is inkább, mert bár két testvére is van, nekik nincs gyermekük, a színésznő lánya, Francesca Hilton pedig nem használja a Gabor nevet.

Ami egyébként a 64 éves "gyermeket" illeti, ő is meglepődött anyja elhatározásán és csak annyit tudott mondani: "Ez az egész nagyon furcsa!"

Mi történt mostanában Gábor Zsazsával?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.