Nem adja küzdelem nélkül az életét

Lélegeztetőgépen Gábor Zsazsa, de tagadja a kritikus állapotot

Lélegeztetőgépre kellett tenni, miután vért köpött Gábor Zsazsa, a súlyos állapot ellenére férje tagadja, hogy kritikus lenne a 94 éves díva helyzete.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt közös élete képgaléria

2011.03.30 13:15ma.hu

Nem adja egykönnyen az életét, még akkor sem, ha már szinte mindenki lemondott róla. Gábor Zsazsa kedden délután újra kórházba került, ezúttal azért kellett kihívni hozzá a mentőt, mert vért köpött, a kórházban pedig azonnal lélegeztetőgépre tették, mert tüdeje annyira rossz állapotban van.

Ezt férje, Frederic von Anhalt herceg közölte, aki a legrosszabbtól tart, mégis azt mondja, a 94 éves díva állapota nem kritikus, és nem megy el harc nélkül.

"Ült és ébren volt, és semmiféle oxigénre nincs szüksége" - állította ugyanakkor Edward Lozzi szóvivő. A szóvivő és Gábor Zsazsa lánya, Francesca Hilton állítása ellentmond azoknak a közleményeknek, amelyeket von Anhalt herceg tett az elmúlt hónapokban, azóta, hogy a színésznő tavaly nyáron elesett és eltörte a csípőcsontját.

Gábor Zsazsa férjével, Fréderic von Anhalt herceggel (További képek a galériában)

A sorozatos kórházi kezelések ellenére állapota nem javult, és egy fertőzés miatt januárban amputálni kellett a jobb lábának jelentős részét, később azonban amikor bal lába is veszélybe került, akkor visszautasította az újabb csonkolást a díva. Orvosai szerint így legfeljebb egy éve lehet hátra.

Gábor Zsazsa legutóbb egy hete került kórházba, amikor megtudta, hogy közeli barátnője, Elizabeth Taylor meghalt: vérnyomása felszökött és csak a kórházban tudták helyrehozni a rosszullétét.

Lozzi most azt állítja, ügyfele anyja valójában nem is volt kórházban. "Francesca tudja, hogy az anyja vigyáz magára és pontosan tudja, hogy mi történik vele." - jelentette ki.

Még több hír Gábor Zsazsáról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.