Elvis Presley is lakott a házban

Szabadulna Gábor Zsazsa és férje a 26 szobás palotától

Csupán két szobát használnak a 26-ból, ezért úgy döntött Gábor Zsazsa és férje, hogy megpróbálják eladni a hegyoldalba épült, úszómedencés minikastélyt.

2011.01.20 16:29MTI

Huszonnyolcmillió dollárért (5,67 milliárd forintért) kínálja eladásra Gábor Zsazsa és férje Los Angeles-i házukat, amelyben egykor még Elvis Presley is lakott. A magyar származású világsztárnak a fényűző Bel Air negyedben lévő otthonát hajdan Howard Hughes milliárdos iparmágnás építtette - közölte John Blanchette, a színésznő szóvivője.

Presley akkoriban lakta a hegyoldalba épült, 26-szobás, úszómedencés "kastélyt", amikor Los Angelesben forgatott filmekben játszott.

A 93 esztendős Zsazsa és férje, a 67 éves Frédéric von Anhalt német herceg szerint azért döntöttek a 740 négyzetméteres ház eladása mellett, mert most is csupán két szobát használnak, a többi helyiséget zárva tartják.

Gábor Zsazsa és a herceg 26 szobás kastélya (Fotó: Virtual GlobeTrotting)


Az idős díva tavaly júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de aztán mégis javult az állapota. Múlt héten azonban a lábszárát amputálni kellett, mert üszkösödni kezdett.

Az orvosok szerint az életmentő műtét sikeres volt, nem alakultak ki szövődmények. Gábor Zsazsa bizakodó, és ezt tervezi, hogy a rehabilitációját követően férjével egy 1,5 millió dolláros társasházi luxuslakásba költözik a nyüzsgő Bel Airnél és Beverly Hillsnél nyugodalmasabb Westwoodban.

Az egykori Elvis-házat a hetvenes években, nem sokkal az énekes halála után 600 ezer dollárért vásárolta meg Zsazsa - magyarázta a férj, hozzátéve, hogy tíz éve már volt érdeklődő a villára, akkor 18 millió dollárt (3,65 milliárd forintot) ajánlottak érte.

Halálára készül Gábor Zsazsa

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.