Mindent megtesznek az orvosok a végtagért

Képek - Megmenekülhet Gábor Zsazsa lába?

Intravénás antibiotikumos kezelés alkalmazásával próbálják meg elkerülni az orvosok, hogy amputálni kelljen Gábor Zsazsa filmdíva lábának egy részét.

Képekben Gábor Zsazsa és Frederic Von Anhalt közös élete képgaléria

2011.01.05 06:29MTI

Igyekeznek elkerülni az orvosok, hogy meg kelljen válnia lábától a filmsztárnak - Gábor Zsazsa intravénás antibiotikumos kezelést kap az amputáció kiküszöbölése végett.

Több képért katt a fotóra! - Zsazsát a férje gondozza - Fotó: BIG

"Amennyiben a kúra két napon belül kifejtené hatását, talán elegendő lesz csak a sebet kivágni" - mondta Frederic von Anhalt, Gábor Zsazsa férje.

Ha a gyógyszerek nem hatnak, akkor le kell vágni a híresség lábszárát. Von Anhalt szerint feleségének sebe mintegy 20 centiméteres és hat centi széles.

Az orvosok már korábban felvetették az amputációt - jegyezte meg a férj, hozzátéve hogy Gábor Zsazsa azonban ragaszkodott ahhoz, hogy otthon töltse az ünnepeket.

A színésznőt jelenleg a Kalifornai Egyetem Ronald Reagan kórházának intenzív osztályán ápolják Los Angelesben.

A magyar származású Gábor Zsazsa sebét kiterjedt véralvadék okozta.

Gábor Zsazsa férje súlyos hibát követett el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.