Közeli barátnők voltak

Sokkolta a hír: Kórházba került Gábor Zsazsa Liz Taylor halálhírére

Szoros barátságot ápolt Gábor Zsazsa és a tegnap elhunyt Elisabeth Taylor. Barátnőjének halálhíre annyira felzaklatta a magyar származású dívát, hogy újra kórházba került.

2011.03.24 17:29ma.hu

Kórházba kellett szállítani a magyar származású Gábor Zsazsát, ezúttal barátnője és kollégája, Liz Taylor halálhíre sokkolta annyira, hogy vérnyomása vészesen megemelkedett, ki kellett hívni a mentőket.

Fréderic von Anhalt, a 94 éves díva nyolcadik férje nem közölt részleteket felesége állapotáról, ám várható volt, hogy a hosszú ideje betegeskedő Gábor Zsazsa rosszul fog reagálni a hírre.

Az utóbbi hónapokat minimális megszakításokkal szinte folyamatosan kórházban töltötte, legutóbb két hete kellett kórházba vinni, amikor bal lábában a keringés lényegében leállt, ám az életmentő amputációt a színésznő elutasította.

Januárban már csonkolták a bal lábát, amin egy korábbi seb annyira elfertőződött, hogy az orvosoknak nem volt más választása. Gábor Zsazsa helyett azonban akkor férje döntött, hisz a díva már napok óta nem volt magánál.

Barátnője, a szintén férjhalmozó Liz Taylor februárban még meglátogatta a kórházban lábadozó Zsazsát, akkor találkoztak utoljára.

További hírek Gábor Zsazsáról ITT!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.