Nem volt melltartó a fiatal színésznőn

Képek: Micsoda stílus - Lea melle kikandikált a divatfotózáson

Remek felvételek készültek egyik magazin számára a Glee-sztárról, Lea Michele-ről - nem tudni, hogy volt-e benne némi szándékosság, mindenesetre Lea mellbimbója kikandikált a visszafogott fotósorozaton.

Bájos és dögös: Lea Michele-nek még a melle is kilátszott! képgaléria

2011.05.19 06:29ma.hu

Cseppet sem erotikus fotósorozatnak készültek a Glee bájos hősnőjéről, Lea Michele-ről készített képek. Mégis belekerült egy kis pikantéria!

A képekért katt a fotóra! - Fotó: Glamour/yeeeah.com

Mindenesetre már nem titok, hogyan is néz ki a színésznő keble...

A Glamour magazin számára készült fotókon Lea nem vett fel melltartót a flitteres ruhához. Így a keble szabadon lapult meg a ruha anyaga mögött, de a dekoltázs oldalt egy kissé mélynek bizonyult...

Ettől eltekintve a felvételek nagyon helyesek, megmutatkozik rajtuk a fiatal színésznő játékossága és sugárzó nőiessége is.

Lea Michele New Jersey-i lány, 25 évesen már színésznőként és énekesnőként is szép karriert futott be.

Korábban is voltak szerepei, de igazán 2009 óta tartják számon, amikor a Glee című sorozat egyik főhőseként mutatkozott be. Az alakításért Emmy-díjra és Golden Globe-díjra is jelölték.

Tudjon meg többet a Glee-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.