Rihannától Amy Adams-ig vörösödtek be a sztárok

Képek: Rozsdásodjunk bátran!

Korábban szinte eltűntek a vörös tincseket viselő nők - szinte "kihaltak". A vörös haj az elmúlt években éledt fel újra, idén pedig újult erővel hódít, a sztárvilágban is.

Hírességek tincsei: újra hódít a vörös haj! képgaléria

2011.05.04 11:50ma.hu
Képekért katt ide! - Amy Adams - Fotó: thehairstyler.com

Újra aranykorát éli a vörös haj - Rihanna rézvörös megjelenése elsőre talán meglepő lehetett, mostanra azonban számos sztár visel "rozsdás" tincseket.

A vörös haj még mindig sokkal ritkább, mint a szőke vagy a barna hajkorona, ám talán éppen azért számít különlegesnek és "egzotikusnak", mert nem megszokott. Ráadásul nagyon szexi!

Fontos persze, hogy melyik árnyalatot választjuk, van akinek a sötétebb, másnak a világos áll jól, a "répa szerű" azonban ritka, akin jól mutat.

Rihanna folyton feltűnést kelt rézvörös tincseivel, noha az elmúlt hetekben már megszokhattuk új frizuráját.

Képekért katt ide! - Rihanna - Fotó: WireImage

Hayley Williams-en különös a világos vörös árnyalat, nem biztos, hogy ez volt a legjobb választás. Christina Hendricks arcához illik a sötétebb árnyalat, de a világosabb talán kifejezőbb lett volna.

Isla Fischer vörössége inkább a szőkéhez közelít, Amy Adams ugyancsak, de mindkettőjük esetében telitalálat ez a hajszín.

Bryce Dallas Howard
az egészen mély árnyalatot választotta, már-már barnában hajlót, az ő arcához azonban jól illik a szín.

És végül egy természetes vörös: Harry herceg mindig vonzó volt vörös tincseivel - nos, a bátyja, Vilmos éppen a napokban kelt el, épp ideje, hogy a kisherceg újult erővel dobja be a szexepiljét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.