Jordan hátulról lovakba csattant - csoda, hogy él

Képek - Fogalma sincs a dúskeblű modellnek, hogy maradhatott életben!

Baleset érte Peter Andre egykori feleségét - a bombázó modell új kedvesével utazott, amikor két úton poroszkáló lóval ütköztek. Csoda, hogy életben maradtak.

2011.04.26 06:45ma.hu

A bombázó modellről már csak ritkán hallani válási botránya óta - Katie Price alias Jordan az énekes Peter Andre felesége volt, két gyermekük édesanyja.

Tavalyelőtt azonban a páros beadta a válókeresetet, ha minden igaz, a férj nem bírta elviselni tüzes asszonykája flörtölgetéseit - noha Katie mindig állította: Peter-t szerette igazán. Valószínűleg már rég megbánta viselkedését.

A méretes mellekről is ismert Jordan-nek azóta már nem egy párkapcsolata volt. Alex Reid ketrecharcossal komolyanak tűnt a dolog, de véget ért - jelenleg Katie Price párja az argentin Leandro Penna.

A férfival autózott éppen Argentínában, amikor a napokban szörnyű baleset érte. A Daily Mirror-nak Katie elmondta: valóságos csoda, hogy életben maradtak.

"Egy pillanat alatt történt minden, és fogalmam sincs, hogy maradhattunk életben!" - fogalmazott.

Jordan párja vezetett, amikor a baleset történt - feltehetően túl nagy sebességgel haladtak a poros úton, és nem vették észre a sötétedéskor az úton poroszkáló lovakat, melyeknek így nekihajtottak.

A lovak elpusztultak, az autó totálkáros lett. Valóban érthetetlen, hogy a páros karcolásokkal megúszta a balesetetet - a biztonsági övnek és annak köszönhetően, hogy méretes terepjáróval voltak.

Katie ugyanakkor szörnyen érzi magát a lovak miatt, hiszen maga is nagy lórajongó és rendszeresen lovagol....

Kinek köszönheti pasiját Jordan?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.