Csíkos, kockás, nagy gombos és virító...

Fotók: Hogy is volt az, Arankám? Merész modellekben köszönnek vissza a 60-as évek!

Árulkodóak az új őszi modellek: a hajviseletben már divatosak a 1960-as évek megoldásai, most ez a ruhák terén is egyre nyilvánvalóbb.

Csíkosban, kockásban és virítóban hódítanak a 60-as évek! képgaléria

2011.04.19 11:50ma.hu

Meglehetősen vegyes kínálatot vonultattak fel a legnagyobb divatházak az őszi kollekciók keretein belül: a modelleket elnézve azonban egyértelmű, hogy a hatvanas évek divatja az öltözködésen keresztül is visszagyűrűzik.

Képekért kattintson a fotóra! - Fotó: style.com

A merész szabású kreációk anyagát és fazonját is a 60-as esztendők divatja jellemzi: jönnek a hatalmas gombok, a mély, V-alakú kivágás, az egyberuhák, melyeket azonban a divattervezők érdekes, újszerű megoldásokkal dobtak fel.

Például az egyik váll szabadon hagyásával és a visszaköszönő garbónyakkal. A harangszoknyák is újra feltűnnek, hozzájuk spanglis cipő dukál.

A nosztalgikus hatást az óriási gombok mellett középen nagy csattal ellátott övek fokozzák.

A csíkos, kockás anyagokról, a kihajtott, méretes gallérokról és hatvanas évek stílusát idéző ingekről már nem is szólva...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.