Nem vállalná újra a díjátadó gála vezetését

Leszerepelt? Anne Hathawaynek elege lett az Oscarból!

"MInden idők legrosszabb gálája volt" - hangzott a kritika a filmvilág legnagyobb díjátadóját követő hetekben, és Anne Hathaway mostanra levonta a következtetést: ez az ő hibája.

2011.04.08 16:29ma.hu

Nehéz eldönteni, vajon mi csábítóbb egy színész számára: megkapni az Oscar-szobrot, vagy házigazdaként tündökölni egész éjjel a gálán és egymás után köszönteni a díjazottakat. Anne Hathaway lelkének titkait sem ismerhetjük, mindenesetre a 2009-es jelölés után 2011-ben őt érte a megtiszteltetés, hogy James Franco oldalán vezethette a gálát.

Csakhogy az ünnepséget követő hetekben igen kemény kritikák érték a díjátadót, volt, aki egyenesen úgy fogalmazott: "Minden idők legrosszabb gálája volt." Az egykori Neveletlen hercegnő pedig úgy érzi, ebben az övé a legfőbb felelősség, "ez félreérthetetlen" - vallotta be a The Today Show adásában.

Így aztán bármennyire is jól érezte magát a házigazda szerepében, a 28 éves színésznőt rajongói biztatása sem tudja vigasztalni. Amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, elvállalná-e újra, ha felkérnék, kissé bizonytalanul, de azt válaszolta: "Miért ne? Nem tudom. Talán. De inkább mégse."

Még több hír Anne Hathawayről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.