Anne Hathaway és James Franco cáfolnak

Utálja egymást az Oscar-gála két házigazdája?

A filmvilág legnagyobb eseményének két műsorvezetője a kamerák előtt előírás szerint mosolygott és pózolt, ám úgy hírlik, a színfalak mögött ki nem állhatják egymást.

Villanó fogsorok, boldog sztárok: kiosztották az Oscar-díjakat! képgaléria

2011.03.04 09:29ma.hu
Fotó: Gossip Center (Képek az Oscar-díjátadóról a galériában!)

Miközben a világ a csillogó gálát nézte, és csodálta a szebbnél szebb ruhákban felvonuló sztárokat, a lelkekben óriási vihar dúlt: állítólag az Oscar-díj ünnepségének két főszereplő korántsem érezte olyan boldognak magát, mint amilyennek tűntek.

A US Weekly című lapnak egy forrás azt állította, Anne Hathaway és James Franco szó szerint utálják egymást. Pedig a díjkiosztó rendezői épp azért választották a 28 éves színésznőt és a 32 éves színészt az esemény házigazdájának, hogy így vonzzák képernyő elé a fiatal közönséget.

A próbálkozás nem hozott eredményt, minden eddiginél kevesebben nézték a közvetítéseket, sőt, a legnagyobb visszaesés az előző évekhez képest épp a 18-34 év közöttiek korosztályában mutatkozott meg, de amint látszik, még a párost sem sikerült tökéletesen összepasszintani.

Egy másik hírforrás azt állította, hogy a díjátadót követő partin miközben mindenki önfeledten bulizott, James Franco csak azzal volt elfoglalva, hogy a mobiltelefonját nyomkodja. "Mintha a saját kis világában lett volna a közvetítés alatt. A készítők ki is akadtak miatta." - mondta az informátor.

A színész ráadásul annyira rosszkedvű volt, hogy a hivatalos buli után a saját partiját is kihagyta, amit a Los Angeles-i Writer's Roomban tartottak. "Rögtön visszament New Yorkba, mert teljesen kiakadt azon, ahogyan a show lezajlott."

Franco azonban cáfolta a felröppent híreszteléseket, szóvivőjén keresztül azt üzente: "Semmi sem igaz! Csodás élmény volt Anne-nel együtt dolgozni!"

Bármi is az igazság, a rosszkedvből a tévénézők nem sokat érezhettek, ami meg a színfalak mögött zajlik, az ilyenkor már kit érdekel?

Még több érdekesség az Oscar-díjról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.