A díj sokkolta a színészt vagy az alkohol?

Kínos: Colin Firth a vécében hagyta az Oscarját!

Kínos helyzetbe keveredett a friss Oscar-díjas Colin Firth: alighogy megkapta az áhított aranyszobrocskát, máris elveszítette. Végül a mosdóban találtak rá az értékes darabra.

Villanó fogsorok, boldog sztárok: kiosztották az Oscar-díjakat! képgaléria

2011.03.02 13:29ma.hu
További fotók a galériában!

Kevés kínosabb helyzetet lehet elképzelni egy színész számára, mint amikor a legnagyobb kitüntetésnek számító filmes elismerés miatt kerül pácba. Márpedig Colin Firth pontosan ebbe a csapdába esett: miközben a világ egyként ünnepelte őt A király beszédében nyújtott főszerepéért és a színészvilág nagy része irigykedve nézte, hogy immáron ő is az elithez tartozik, azokban a percekben a sztár bárki bőrében szívesebben lett volna, mint a sajátjában.

Történt ugyanis, hogy az átadás után hóna alá csapta az Oscar-szobrot, és bemasírozott a férfimosdóba. Hogy mindenhez kényelmesen hozzáférjen, letette a mosdó szélére a díjat, dolgavégeztével megmosta a kezét, ahogy azt illik, majd azzal a lendülettel fordult sarkon és ment ki a vécéből.

A szobor meg ott pihent elhagyatottan a márványlapon.

Még szerencse, hogy végül egy ruhatáros rátalált, így rövid bóklászás után az Oscar visszakerült jogos gazdájához. A hír titokzatos forrása hozzátette, hogy a győzelem után természetesen mindenki meg akarta hívni egy italra a legjobb férfiszínészt, ő pedig tudta, hogy működnek ezek a partyk, a legtöbbet nem utasíthatta vissza.

Elképzelhető, hogy az 50 éves színész nem bírta olyan jól az ünneplést, mint kellett volna, és nem a megilletődöttségtől feledkezett meg újdonsült díjáról, hanem az alkohol mámora tehet mindenről?

Még több érdekes hír Colin Firthről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.