Régi álma vált valóra

Anne Hathaway leszbi lett

Majdnem sikerült felkavarni Hollywood állónak amúgy sem nevezhető vizét, de Anne Hathaway egyelőre kimagyarázta magát. De a haraszt nem szokott ok nélkül...

2011.01.19 16:29ma.hu

Anne Hathaway gyönyörű színésznő és férfiak ezreinek álmában fordult már meg, de most olyan hírrel állt elő, ami mindenkit meglepett: leszbikus lesz!

Mielőtt azok a bizonyos álmodozó férfiak elrohannának az első kocsmába, bánatukban leinni magukat, gyorsan eláruljuk: csak egy szerep kedvéért vállalta a pikáns jeleneteket, mégpedig a Glee - Sztárok leszünk című tinisorozatban. A 28 éves színésznő Kurt leszbikus nagynénjét fogja alakítani.

A legkülönösebb a történetben mégis az, ahogyan megkapta a szerepet.

Mint kiderült, tavaly novemberben egy interjúban csak úgy mellékesen megemlítette, hogy szívesen szerepelne a népszerű sorozatban. A kijelentésének sokáig semmilyen visszhangja nem volt, mígnem néhány nappal ezelőtt a Golden Globe díjátadón össze nem találkozott Ryan Murphy-vel, a Glee egyik társalkotójával.

"Van egy közös barátunk." - kezdte, amikor minden különösebb fakszni nélkül odasétált az asztalukhoz. Miután elmondta, mit szeretne, Murphy megkérdezte: "Biztos abban, hogy ezt akarja?", Anne pedig biztosította tervei komolyságáról.

"Akkor megcsináljuk" - döntötte el a producer, és már ki is találta az Anne-hez leginkább illő szerepet.

De vajon miért épp leszbikus?...

Halálosan haragszik Tom Cruise Anne Hathaway-re

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.