Nőiesség 100 százalékon és férfias elegancia

Mokaszint mezítláb - Lesd el, az olaszok hogyan csinálják!

Köztudott tény, hogy az olaszoknak remek stílusérzékük van, a vérükben van az elegancia iránti szenvedély, így nem is csoda, hogy a világ legismertebb márkái közül több olasz eredetű, vagy Olaszországhoz köthető. A következőkben Cesare Paciotti stílusát lessük el.

2011.03.30 16:00shopping.hu
Még több képért katt ide! - Fotó: shopping.hu

Cesare Paciotti az egyike azoknak, akik Olaszországból indulva meghódították a divatvilágot, hiszen az egyedi tervezésű luxuskiegészítői egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

A tervező remekül kombinálja a legújabb divatirányzatokat a klasszikus eleganciával, így szezonról szezonra olyan kollekciókat tud bemutatni, amik kivétel nélkül mindenki tetszését elnyerik.

Ezekhez a kollekciókhoz remek kampányok is társulnak, amik biztosan megragadják mind a nők, mind a férfiak figyelmét. A 2011-es kampányfotók mellett sem lehet csak úgy elmenni!

Összegyűjtésre kerültek tehát a fotók, és pár olyan darab a hazai boltok kínálatából, amiknek segítségével a magyar hölgyek és urak is csempészhetnek egy kis mediterrán eleganciát a hétköznapokba.

Mediterrán elegancia az uraknak

Az urak válasszanak jól szabott, semleges színű darabokat, mint például a bézs, mélyebben kivágott felsőt, fekete, hosszú ujjú pólót, vagy barna öltönyt hozzá illő nadrággal.

Semmit nem kell túlzásba vinni, fő a kényelem és az egyszerűség, a többi már jönni fog magától. Nem kell órákon át kétségbeesve és tanácstalanul a ruhásszekrény előtt álldogálni, sőt az a legjobb, ha az öltözéken nem látszik a 'túlzott erőlködés'.

Még több képért katt ide! - Fotó: shopping.hu

Ügyesen összeválogatott alapdarabok, melyek színben harmonizálnak és már kész is a tökéletes szett.

Egy stílusos karóra, egy napszemüveg, esetleg egy táska, ami feldobja az összeállítást, mindehhez pedig már csak a tökéletes kiegészítő hiányzik, ami nem más, mint egy remek cipő.

Van azonban egy aranyszabály, amit érdemes megjegyezni, főleg, ha az olasz trend van a terítéken: a mokaszint zokni nélkül kell hordani! A kettőt párosítani ugyanolyan főben járó bűn, mint szandálhoz zoknit húzni (külön kiemelném a bőr szandál - frottír zokni párosítást, ami messze a legrosszabb).

Fülledt erotika a nőknek

A hölgyek most ne féljenek kihangsúlyozni nőiességüket! Egy csinos, kissé kihívó ruha mely alatt sejtelmes fehérnemű rejtőzik biztosan megbolondít majd minden férfit, hiszen ki tudna ellenállni egy szexis és magabiztos nő kisugárzásnak?

Egy kacér mosoly, hangsúlyos, vörös ajkak és a csinos ruha alól kivillanó lábak - ennyi kell ahhoz, hogy forró, tüzes olasz hangulat kerítse hatalmába a teremtés koronáit.

Képekért és további érdekességekért kattintson ide!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.