Ütős darabok, megbolondítva

Képek: Látott már piros masnis bakancsot? Tavasszal az is lesz

Meglepő fűzős bakancsokkal és nyáriasított változataikkal is találkozhatnak azok, akik kifejezetten ilyen lábbelit szeretnének viselni a tavaszi szezonban.

Figurás, masnis, bolondos bakancsok az idei tavaszra! képgaléria

2011.03.29 17:00ma.hu

A hölgyek egy része szívesen visel sportos, mi több, inkább túrázós bakancsra emlékeztető cipőt. Mindenki ismeri a fekete, fűzős típust, melyet azonban idén tavasszal valósággal megbolondítottak.

A kellemes idő érkezésével a színesebb, vidámabb holmikra szavazunk, a tervezők úgy gondolták, miért is ne lehetne ez így a bakancsok esetében is?

Íme néhány igazán "ütős" modell, színes figurákkal, rózsaszín és világoskék talppal, valamint Hello Kitty-s masnival.

Van a cipőkből nyári változat is, csupán azt nem árt jól összeválogatnunk, milyen ruhákat veszünk fel ezekhez az amúgy is minimum három színű lábbelikhez.

Katt ide még több bakancsért! - Fotó: style.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.