Középválaszték és lófarkok variációi

Képek: 5 hajstílus, ami csak 30 másodpercünkbe kerül!

Nem mindenki bíbelődik szívesen hosszú percekig a hajával, főleg reggelente - szeretünk viszont stílusosan kinézni. Válasszunk könnyen kezelhető hajat: öt típus van, amellyel 30 másodpercnél többet nem kell foglalkoznunk!

Öt hajviselet, ami 30 másodperc alatt elkészíthető! képgaléria

2011.03.23 10:55ma.hu

Létezik néhány egyszerű frizura, melyeknek kezelése reggelente nem vesz igénybe 30 másodpercnél több időt, mégis stílusosak és divatosak.

A középen elválasztott frizura egyáltalán nem régimódi, tavasszal különösen előnyös és trendi, ráadásul nem is lehetne egyszerűbb az elkészítése!

A haj hossza mindegy: jó választás akkor is, ha tincseink kétoldalt vállunkra hullanak, de akkor is, ha rövidebb hajat viselünk. Egyedül hosszúkás archoz nem túl célszerű középen elválasztott, hosszú, egyenes hajat viselni.

Fotó: beautybible.co.nz

A hátul különböző magasságban összefogott lófarok is divatos mindennapi viselet, ráadásul praktikus is. Hogy milyen magasan fogjuk össze a hajunkat, az ránk van bízva, válasszuk ki, melyik áll nekünk a legelőnyösebben.

A copfra több variáció is van: fogjuk hátra lófarokba a hajunkat, de a nyaknál - a copf végét pedig a guminál húzzuk és bújtassuk vissza egy kicsit, így különös "farok" lesz belőle.

Az oldalt elválasztott haj is nagyon jó megoldás, és mindig trendi, ráadásul a hajformánkon nem kell változtatnunk hozzá.

Nem új trükk, de különös és divatos frizurát varázsolhatunk magunknak egy csinos kendővel vagy kisebb sállal is - csavarjuk össze, mielőtt a fejünkre illesztjük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.