Súlyos betegséget követően lett anya a sztár

Mellrák után baba: Íme Christina Applegate kislánya!

Csoda történt a gyönyörű színésznővel - Christina Applegate egy kislánynak adott életet egy évvel azután, hogy felépült rákbetegségéből. A boldog édesanya nem titkolja tündéri babáját, megmutatta a nyilvánosságnak Sadie Grace-t.

Christina Applegate és párja, Martyn LeNoble még csak majdnem hármasban.... képgaléria

2011.02.17 11:29ma.hu - Fotó: weblogs.thecwdc.com - current.com

A People magazin címlapján pózolt először az újdonsült anyuka - Christina Applegate kislánya, Sadie Grace január 27-én született, a színésznő pedig nem titkolta sokáig, hogyan is néz ki a tündéri csöppség.

Érthető a színésznő boldogsága, nemcsak azért, mert 39 évesen végre édesanya lett. Két évvel ezelőtt azzal kellett szembesülnie: súlyos beteg, mellrákja van.

Még több kép a párról itt! - Fotó: People

Christina életét jó eséllyel már csak úgy tudták megmenteni, ha mindkét keblét leamputálják.

A színésznő később a talkshow-sztár Oprah Winfrey műsorában mesélte el, hogy először nem is fogta fel az egészet. Beleegyezett a műtétbe, a túlélés lebegett a szeme előtt. A helyreállító műtétet is elvégezték rajta.

Később aztán szembesült azzal, milyen szörnyűség is történt vele, és kiborult. Már szerencsére mindez a múlté.

A szőke sztár betegsége idején találkozott a zenész Martin LeNoble-el, aki mindvégig kitartott mellette és mindig mondott valamit, amivel megnevettette őt.

Tavaly, Valentin-napon jelentették be, hogy hivatalosan is összekötik életüket. A közel hároméves szerelmet most egy kisbabával koronázták meg.

A 41 éves Martinnak és a nála két évvel fiatalabb színésznőnek a kis Sadie Grace az első gyermeke. Applegate most boldogan szerepelt mindössze három hetes kislányával a People címlapján.

Tudjon meg többet Christina anyaságáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.