Christina Applegate sorsa jóra fordult

Képek - Csoda! Majdnem meghalt - most babát vár a színésznő!

Tavaly még attól rettegett, hogy nincs sok ideje hátra - Kigyógyult a rákból és nemcsak férjhez ment, de első gyermekét várja a gyönyörű Christina Applegate.

Szexis fotók a gyönyörű Christina Applegate-ről képgaléria

2010.07.22 16:30ma.hu

Szörnyű megpróbáltatások után végre boldog a szép színésznő - A rém rendes család Kelly Bundy-ja számára maga a pokol volt az előző év.

Christina Applegate
emlőrákos lett, és drasztikus műtétet kellett rajta végrehajtani: hogy megmentsék, mindkét mellét leoperálták. A színésznő azonban új kebleket kapott, felépült, és a szerelmesek napján megkérték a kezét.

Martin és Christina nagyon várják a babát - Fotó: WireImage

A színésznő és kedvese, a holland származású zenész, Martin Lenoble két éve alkotott egy párt az eljegyzéskor.

Most kiderült, Christina nemcsak megtalálta a boldogságot, de gyermeket is vár - a hírt a sztár szóvivője jelentette be a People magazinban.

Applegate 38 éves, párja 41 - az esküvő pontos időpontjáról ugyan még nem esett szó, de a pár nagy izgalommal várja a kisbabát.

Christinának egyébként rengeteget segített a felépülésben, hogy párja elfogadta őt helyzetével együtt.

"Martin sziklaként állt mellettem a bajban. Tudatosította bennem, hogy valóban élni akarok, és mindig mondott valamit, amin nevethettem" -
fogalmazott a csinos színésznő.

Másodszor is megpróbálja Christina Applegate

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.