Majdnem meghalt, majd anya lett

Képek - Lánya született a sokat szenvedett Christina Applegate-nek!

Világra jött a szépséges színésznő lánya! Christina Applegate, a Rém rendes család Kelly-je 39 évesen lett édesanya, egy szörnyű betegséget követően.

Édes képek: Christina Applegate és Martin LeNoble, a babát várva! képgaléria

2011.02.02 09:29ma.hu - Fotó: WireImage - Flynet

Végre ismét boldog a csinos színésznő! Megszületett Christina Applegate és párja, Martin LeNoble első gyermeke.

A kislány, aki Los Angeles-ben látta meg a napvilágot vasárnap, a Sadie Grace nevet kapta. Ő és világhírű édesanyja is remekül vannak.

Még több kép itt! - Christina terhesen, Martinnal - Fotó: Photo Agency

Christina, aki a Rém rendes család Kelly Bundy-jaként lett igen népszerű, de a Nem ér a nevem és számos egyéb alkotás sztárja is, tavaly, Valentin-napon lett menyasszony.

Kedvese holland származású zenész, a színésznőnél két évvel idősebb.

Nagyon úgy tűnik: Christinát bőven kárpótolta az élet, hiszen 2008-ban a színésznőnek szörnyű hírrel kellett szembesülnie.

Mellrákos lett, és mindkét keblét el kellett távolítani. Mára tünetmentes, és helyreállító műtéten esett át - a színésznő méltósággal és optimistán viselte a megpróbáltatásokat.

Ám a talkshow-királynő, Oprah Winfrey műsorában egy alkalommal bevallotta, mennyire megviselték a történtek. Csak később fogta fel igazán, mi is történt vele.

Terhesen rúdtáncolt Christina Applegate

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.