Fontos az AIDS elleni küzdelem

Csillogó képek: Jótékonykodtak Hollywood sztárjai

25 éve támogatja az AIDS elleni kutatásokat az amFAR nevű alapítvány. Az évforduló alkalmából rendezett gálán Hollywood krémje is képviseltette magát.

Gálaest az AIDS elleni kampány 25. születésnapján képgaléria

2011.02.10 15:29ma.hu
Iman (Fotó: MTI)

Az Amerikai AIDS-kutatási Alapítvány (amFAR) 25 éves fennállásának alkalmából ünnepi gálát rendezett New Yorkban. Az eseményen számos Hollywood-i híresség is megjelent, mind elkötelezett hívei és támogatói a gyilkos kór elleni küzdelemnek.

A csillogó esten jelképesen egy asztalhoz ült Alan Cumming brit színész és Richard Gere, Amerika egyik szívtiprója, a modellvilágot Carol Alt, Victoria Silvstedt és a szomáliai szépség, Iman képviselte, de Kenneth Cole és Michael Kors divattervezők is felbukkantak.

A szórakozásról a nemrég apává lett Elton John gondoskodott, Glady Knight énekesnővel karöltve. A gálaest egyébként a New York-i divathét nyitóeseménye volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.