Merész és pikáns, mint az új parfümje

Pikáns képek: Katy Perry köldökig dekoltált ruhában!

Merész és pikáns - mondhatnánk Katy Perry vadonatúj parfümjére, és a tinik kedvenc énekesnője a ruháját is ennek jegyében választotta ki.

Katy Perry köldökig dekoltálva reklámozta új parfümjét! képgaléria

2011.02.07 16:29ma.hu

Ha Katy Perrynek az volt a szándéka, hogy mindenki a vadonatúj parfümjére és annak dizájnos üvegére figyeljen, akkor sajnos rossz ruhát választott.

A 26 éves, friss házas énekesnő ugyanis az új illat bemutatóján egy köldökig dekoltált mályvaszínű ruhában feszített, csak egy áttetsző tüll akadályozta meg, hogy a ruha mellrésze egy óvatlan pillanatban szétnyíljon.

A lila árnyalata mindenesetre tökéletesen kiegészítette a legújabb üzleti vállalkozásának első darabját, a nevével fémjelzett parfümöt.

Fotó: Splash (További képek a galériában)

A ragyogóan kinéző énekesnő mostanában nem unatkozik, élete első filmszerepére készül, igaz, egyelőre csak a hangját kölcsönzi a Hupikék Törpikékben Törpillának.

"Nagyon vicces volt, mert én az év 360 napján amúgy is rajzfilmfigurának érzem magam" - nevetett Katy, amikor a szinkronizálásról kérdezték. "Így azt hiszem, egy mesefigurát eljátszani számomra teljesen természetes dolog!"

A tinik egyik kedvence azért felnőtt szerepben is feltűnik, a CBS csatorna által sugározott "Hogyan találkoztam anyáddal" című vígjátékában kapott egy epizódszerepet.

Február 13-án pedig kiderül, jut-e neki abból a négy Grammy-díjból, amelyre jelölést kapott, többek közt az év legjobb albuma kategóriában a Teenage Dream című lemezéért. A díjátadóra elkíséri majd 90 éves nagymamája is, emiatt különösen izgatott már most, és azt mondta: ha egyáltalán nem nyer Grammyt, akkor is boldog, mert a nagymamájával mehet haza.

Közben pedig spanyolleckéket vesz, a közelgő világkörüli turnéja mexikói állomásán megpróbál egy spanyol nyelvű dalt elénekelni, és szeretne néhány szót váltani az ottani rajongókkal is.

Katy Perry: Állandóan szexelünk

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.