Hajzuhatag nélkül is gyönyörű

Dráma: Győzni akar a kopasz szépségkirálynő

A 21 éves Kayla Martell bebizonyította: nem kell ahhoz ragyogó hajzuhatag, hogy valaki első lehessen egy szépségversenyen. Ráadásul, a Miss Delaware cím megnyerése után bekerült a Miss America verseny mezőnyébe is...

2011.01.27 17:00drinfo.hu
Szőke hajkoronával

Kayla egy alopecia areata nevű betegségben szenved, amely megtámadja a hajtüszőket és végső soron kopaszságot idéz elő.

A lány, állapota ellenére többször vett már részt szépségversenyen.

Soha addig nem sikerült a legszebbnek járó díjat elhoznia, ezért szinte feladta az álmát, hogy valaha is nyerjen.

Sorsa összehozta azonban az ötéves Lilliana Hakim-mal, akinél szintén ezt a betegséget diagnosztizálták.

A találkozó hatására megváltozott Kayla gondolkodása.

Újra indult, és vállalkozását végül siker koronázta: ő lett Miss Delaware - így őt érte a megtiszteltetés is, hogy államát a Miss America szépségversenyen képviselje.

Akadnak, akik azt mondják, Kayla azért lehetett első helyezett, mert most szőke parókát viselt, előzőleg pedig kopaszon indult.

"Remélem, hogy a zsűri azért választott engem, mert úgy ítélte, képes vagyok megfelelni a Miss Delaware címmel járó feladatoknak." - nyilatkozta a szépségkirálynő, aki 10 éves korában vesztette el haját.

A lány célja, hogy Miss Delaware-ként képviselhesse az ebben a betegségben szenvedők érdekeit a nyilvánosság előtt, hogy a kívülállók jobban megérthessék a hasonló sorsúak életét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.