Freire Szilvire rátalált a szerelem

Múzumi randiból lett kapcsolata a szépségkirálynőnek!

Freire Szilvi és Szabolcs a baráti társaságukon keresztül ismerkedtek meg egymással, és egy múzeumban randiztak először.

2010.06.16 14:30Tabu tv

A királynő videón elsőként a Tabu Tv felvételén mutatta be új szerelmét.

"Egy hónapja vagyunk együtt, közös baráti társaságon keresztül ismerkedtünk meg. Polgár Krisztivel ismerték egymást Szabolcsék, és ezt az egészet csak úgy hozta az élet... Beszélgettünk, aztán elmentünk egyszer múzeumba, és valahogy így alakult ki!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Freire Szilvi.

"A kapcsolatunk nem kifejezetten a tavasznak köszönhető, hanem annak, hogy találkoztunk és összeismerkedtünk!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Szabolcs, aki minden hóbortjával együtt imádja az újdonsült kedvesét.

"Nagyon szeretek olajjal festeni, nagyon érdekel ez a dolog, ezért mentünk el együtt festményeket nézni. A páromat még nem festettem le, de egyébként sem szoktam nagyon embereket festeni, sokkal inkább nonfiguratív és tájképeket készítek!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Freire Szilvi.

Még az is meglehet, hogy a friss szerelmesek még ebben a hónapban közösen elutaznak valahová lazítani.

"Pont tegnap volt erről szó, hogy elmegyünk valahová június végén, de ez még nem biztos. Attól függ, hogy mennyi elfoglaltságom lesz, mert lehet, hogy dolgoznom kell abban az időszakban."
- számolt be a jövőbeli tervekről a tabutv.hu riportjában Freire Szilvia.

Szilvi a derekára varratta párja nevét, de szakítottak

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.