Mackenzie Foy lesz a vámpírkislány!

Képek - Vérpancsolásból gyönyörű gyermek: íme Bella és Edward lánya

Mint arról már lehetett hallani, a Twighlight-saja utolsó, két részre bontott epizódjában Bella és Edward gyermeke is szerepel majd: így néz ki Renemsee.

A"félig ember, félig vámpír" Renesmee: Mackenzie Foy képgaléria

2011.01.24 09:29ma.hu - Fotó: mtv - vf.com

Már megvan, ki alakítja a rekordokat döntögető vámpír-sorozat főhőseinek gyermekét. Edward és Bella, azaz Robert Pattinson és Kristen Stewart a negyedik részben szülővé válik.

Lányuk lesz, akit a gyönyörű, de sejtelmes tekintetű kislány, Mackenzie Foy alakít majd.

Még több kép itt! - Mackenzie Foy - Fotó: seriesandtv.com

Stephanie Meyer, az Alkonyat-saga szerzője a negyedik részt 900 oldalasra írta - ezt a gyártó Summit Entertainment két részben fogja leadni. A stúdió júniusban jelentette be, hogy a Breaking Down, azaz Hajnalhasadás nem egy este lesz majd megtekinthető.

A filmet Bill Condon két részben rendezi meg. Robert és Kristen mellett ugyanúgy Taylor Lautner lesz a főhős a Hajnalhasadásban is. A forgatást már ősszel megkezdték Kanadában, elkészült számos jelenet.

A történet szerint Bella vámpír szerelme, Edward felesége lesz. Csakhogy teherbe esik, és a drámai szülést követően - melyben életét csak úgy tudják megmenteni, ha párja végre vámpírrá változtatja -, kislánya születik, aki félig ember, félig vámpír.

Renesmee megformálója teljesen elbűvölte Stephanie Meyer-t, alig várta a vele való közös munkát. A kislány kilencéves, több filmszerepet is tudhat már maga mögött.

Az izgalmas részre azonban még várni kell: az első rész premierjét egy korábbi közlés szerint csak ezév novemberében tartják.

Robert Pattinson jól csókol - ez tény

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.