Maratoni szex pár másodpercért?

Döbbenet: 12 órán át szexeltek az Alkonyatban

Túlóráznia kellett az Alkonyat két sztárjának, hogy le tudják forgatni a történet szerinti ifjú házasok első szeretkezését. A népszerű sorozatban eddig hasonló jelenet nem volt látható.

Ellesett pillanatok: Robert Pattinson és Kristen Stewart pancsolás közben! képgaléria

2010.12.13 16:29ma.hu

Állítólag Robert Pattinson pánikszerűen retteg a kamera előtti szexjelenetektől, még akkor is, ha csak imitálni kell azt.

Eddig szerencséje volt, mert az Alkonyat történetéből a mormon vallású író nem szerkesztett szexet, ez a vallás ugyanis hiába liberális a házasság után, azt megelőzően nagyon is tiltja az erotikát. Miután azonban a történet szerint Edward és Bella összeházasodnak, már nem lehetett kikerülni a nászéjszaka forró hangulatát.

További fotók a párról: KATT!

Csakhogy a stábtagokra maratoni túlóra várt, mert nagy meglepetésükre a tinibálvány Robert Pattinson képtelen volt az életben valódi párját alkotó Kristen Stewarttal szexet imitálni.

A filmbe kerülő alig egy perces jelenetet 12 órán keresztül vették fel, az első néhány órában csupa selejtes kockát sikerült rögzíteni a fiatalember görcsössége miatt. Pedig saját elmondása szerint kifejezetten várta azt a jelenetet, amikor a párnába kellett harapnia.

Reméljük, csak a kamerák feszélyezték ennyire, különben nem jósolunk hosszú és boldog házasságot neki Kristennel!

Elárverezik az Alkonyat sztárját

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.