Cameron Diaz is szerepel az új filmben

Sztárparádé képekben: a Zöld Darázs szexi színésznői

Szebbnél szebb színésznők vonultak fel a héten mozikba kerülő Zöld Darázs című akciófilmben. Cameron Diaz, Sophia Bush, Garcelle Beauvais, és Nicole Dabeau igazi húzónevek!

Bemutatkoznak a Zöld Darázs szépségei képgaléria

2011.01.12 17:29ma.hu, fotók: Egotastic

Sikerfilmnek ígérkezik a héten mozikba kerülő Zöld Darázs című akciófilm, amely nemcsak az izgalmas jelenetekben, de a szebbnél szebb színésznőkben is bővelkedik.

Az eredetileg rádiós műsorból képergénnyé, majd tévésorozattá váló sztorit először több mint 40 évvel ezelőtt dolgozták át egész estés mozivá, akkor Bruce Lee főszereplésével.

Fotó: Egotastic

A Zöld Darázs egyformán jól forgatja a fegyvereket és a puszta kezét is, amit az alvilági bűnözőkkel szemben vet be, bár nem mindig törvényes keretek közt.

A címszereplő véletlenül csöppen az alvilági életbe, apja halála előtt a gazdag szépfiú szerepében éli életét, de amikor rámarad az apja által irányított cég vezetése is, új, addig ismeretlen területre téved és sok mindent meg kell tanulnia. Ebben a vállalat egyik alkalmazottja, Kato van a legnagyobb segítségére, mígnem "megszületik" a Zöld Darázs, a bűnözők rémálma.

Legfőbb ellenségük Chudnofsky, Los Angeles legnagyobb alvilági vezetője, akinek viszont cseppet sem meglepő módon az a célja, hogy hatástalanítsa az őt üldőző önjelölt igazságosztókat.

A filmben Cameron Diaz játssza Reid titkárnőjét, rajta kívül pedig olyan szépségek tűnnek még fel, mint Sophia Bush, Garcelle Beauvais, és Nicole Dabeau.

Seth Rogen imádja Cameron Diaz tökéletességét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.