Sima, rendezett tincsek

Körbe, karikára: középen válaszd, ez a divat!

Amikor megjelennek a kifutókon a legújabb trendet felvonultató modellek, nemcsak a ruhájuk, hajviseletük is mérvadó. Az év elején a legtöbbjük lesimított, középen elválasztott frizurát viselt.

Frizura a kifutókon - ez lesz a divat! képgaléria

2011.01.11 13:21ma.hu

Máris feltűntek a kifutókon az év trendi modelljei és velük az új hajstílusok is.

A Chanel, a Karl Lagerfeld vagy a Givenchy manökenjei egytől-egyig szépen hátraigazított, egyszerű, középen elválasztott frizurával kápráztatták el ruhakölteményeik mellett nagyérdeműt.

A választék mellett aztán a haj formája lehet bármilyen, hosszan leomló, egyenesre szárított, vasalt-, de bodorított vagy loknis tincsek is szegélyezhetik az arcot.

Természetesen nem árt figyelembe venni: ha valakinek nagyobb, magasabb a homloka, ne ragaszkodjon a fru-fru nélküli frizurához, hiszen az számára előnytelen. Fru-fru vágatása mellett is követhetjük az új trendet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.