Meztelenül kampányol a szupermodell

Pucéran a bőrrák ellen: "ezt hordod"

A meztelenséget hívta segítségül legújabb bőrrák elleni kampányához a Marc Jacobs divatcég, így Marisa Miller egy szál edzőcipőben pózol az óriásplakáton.

Marisa Miller képei: Szinte érezni lehet a modell bőrének illatát! képgaléria

2010.12.16 16:29ma.hu

Nemes célra „adta kölcsön” egyik modelljét a világhírű Victoria’s Secret cég, a bombázó Marisa Miller a bőrrák elleni védekezés fontosságára hívja fel a figyelmet egy plakáton.

A Marc Jacobs divatcég által szervezett reklámhadjárat fő üzenete: „Védd a bőröd, amiben vagy”, így nem véletlen, hogy a modell a bőrén kívül semmit nem visel, leszámítva egy pár edzőcipőt. A hibátlan alakú és bőrű nő a hajával takarja el mellét, intim testrészét pedig részben a tenyere, részben a reklámfelirat leplezi.

Az üzenet célja, hogy az emberek figyeljenek oda arra, mit kennek a bőrükre, hisz manapság igen sok valóban minőségi terméket lehet kapni, amivel fiatalabbnak látszik a külső, ne mérgezzük hát magunkat silány kencékkel.

A kampány a ruhákon is folytatódik, hamarosan pólókra nyomják rá ugyanezt a képet, az értékesítésből összegyűlt bevételt pedig a divatcég a New York-i Rákkutató Intézetnek ajánlja fel. A siker szinte garantált, hisz ki ne szeretné magán hordani az FHM által 2010 legszexibb nőjének választott Marisa képét?!

Marisa Miller dögös képei a Harley naptárában

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.