Cecilia Cassini 5 évesen elindult a hírnév felé

Zseniális divattervező "a világ legidegesítőbb gyereke"

Cecilia Cassini állítólag már 5 évesen megtanult varrni, és azóta sem szokott le erről a hobbijáról, aminek köszönhetően 10 éves korára nemzetközi hírnévre tett szert.

Cecilia Cassini, a 11 éves tervező és kollekciója! képgaléria

2010.11.08 13:29mellesleg

Legalábbis ez a történet meserésze, mert azt nyilván mindenki sejti, hogy hiába kezd el otthon a gyerek veszett mód varrni, attól még nem lesz világhíres tervező belőle.

Ehhez ugyanis elsősorban pénz kell, így hát nem titok, valószínűleg Cecilia Cassini szülei dúsgazdagok. Ez persze nem változtat a tényen, hogy még a legnagyobbak is állítják, a kislány hihetetlen stílusérzékkel bír fiatal kora ellenére.

Cecilia munka közben

Rögtön az első divatbemutatóján több mint ötven ruha kelt el, de hordta már kollekcióinak egy-egy darabját Miley Cyrus és Ashley Greene is.

Cecilia példaképe Coco Chanel, apja szerint pedig már előző életében is divattervező volt, nyilván ezért megy neki most is ilyen jól.

Honlapján számos fontos dolgot megtudhatunk róla, például, hogy a fantasztikus sikernek köszönhetően mára számtalan kislány példaképe lett a világ legfiatalabb divattervezőjeként, amire természetesen rendkívül büszke.

A keresetéből sokat jótékonykodik, és ha minden igaz, nemsokára egy valóságshow is készül vele.

A kislány Miley Cyrus-szal - Fotó: missmallibu.buzznet.com

Bár kétségtelenül sikersztori az övé, az biztos, hogy szereplései nem aratnak osztatlan sikert a nézők körében, mivel a kislány olyan elképesztő módon tökélyre fejlesztette az affektálás művészetét, hogy amint megszólal, az embernek elakad a szava.

Egyesek odáig mentek, hogy kijelentették, valószínűleg ő a világ legidegesítőbb gyereke, aki nemcsak eljátsza, hogy felnőtt, de el is hiszi mindezt.

Teljesítménye mindenképpen egyedülálló, ám hogy hosszútávon hova vezet mindez, az több kérdést is felvet.

Íme Hollywood (és a saját szülei) újabb gyerekáldozata a siker oltárán. Őszintén szólva nem sok jót jósolunk neki. Pár év, az is lehet, hogy csak hónap, és már nem is lesz olyan érdekes, hogy mennyire fiatal. Akkor mi jön majd?

Ralph Lauren elárverezi világát

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.