Volt mit nézni a kifutón

Gyönyörű fotók - Színvarázs és jól csomagolt idomok Cavalli és Otálora divatbemutatóján!

Roberto Cavalli olasz- és Andres Otálora kolumbiai divattervező ruhamodelljeit tekinthették meg a divat iránt érdeklődők a kolumbiai Caliban.

Gyönyörű modellek, ötletes kreációk a Cavalli-Otálora divatbemutatón! képgaléria

2010.10.22 13:29MTI/ ma.hu

Felpezsdült a divatszakma a kolumbiai Cali-ban, ahol neves divattervezők vadonatúj kollekcióit láthatták a divatrajongók a napokban.

Roberto Cavalli híres olasz divattervező ruhamodelljeit, valamint Andres Otálora kolumbiai divattervező remekbe szabott alkotásait tekinthették meg a manökeneken a jelenlevők.

Az ötletes, nőies, idomokat kiemelő és varázslatos, élénk színekben játszó darabok elkápráztatták a közönséget. No és a hölgyek, akik viselték...

A divat kultikus darabjai - itt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.