Súlyos beteg volt az Adams család sztárja

A cső gondolata mentette meg - Christina Ricci anorexiás volt

Megdöbbentő vallomás a különleges arcú, már gyermekként népszerűvé vált Christina Ricci szájából - A színésznőt kis híján csővel kellett táplálni.

Gyönyörű nő lett Christina Ricciből! képgaléria

2010.10.12 10:29ma.hu

Christina Ricci ma már kevésben különbözik átlagos testsúlyú kolléganőitől - nem így 16 évesen.

A csinos színésznő már tiniként sikeres volt, miután eljátszotta az Adams család állandóan feketében járó, morbid szokásokkal megáldott lányát, majd a Casper című film főhősnője lett.

További szexi képek Ricci-ről! - Christina az Adams family-ben

Christina, aki ma 30 esztendős, keményen megküzdött azonban a kamaszévekkel.

Bevallotta: 16 éves koráig anorexiás volt. Komoly étkezési zavarai miatt élete is veszélybe került, és kórházba akarták vinni. Christina ekkor tért észhez - mint mondta, nagyon megijedt attól, hogy csövön keresztül fogják táplálni.

Ez segített neki leszokni beteges mániájáról. Ricci-nek ma már nem jutna eszébe ilyen butaságot csinálni magával. Emlékszik rá, milyen reménytelenséget érzett, amikor a betegség közepén tartott. Agya volt a legnagyobb ellensége. Már szinte félt saját magától - vallotta be.

Christina Ricci nagyon csinos, ma már senki sem gondolná róla, hogy egykor anorexiával küzdött...

Christina Ricci meglepő átváltozása!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.