Menthetetlenül összevesztek!

Képek a furcsa párról - Christina Ricci búcsút mondott a gyűrűnek!

Már a célegyenesben voltak, de szakítás lesz a dologból? A vőlegény születésnapján kapott össze csúnyán Christina Ricci és párja - A barátok szerint menthetetlenül.

Christina Ricci és "óriás" kedvese, Owen Benjamin képgaléria

2009.06.07 15:00rtlbulvar.hu

Christina Ricci és Owen Benjamin furcsa párost alkotott: olyanok voltak egymás mellett, mint a törpe és az óriás, de látszólag jól megvoltak együtt.

Egészen mostanáig. A People magazin kürtölte világgá a hírt, miszerint a hétvégén szakítottak.

Vége? - Owen és Christina itt még boldogan...

- Owen épp a szülinapját ünnepelte baráti körben. Aztán egyik pillanatról a másikra hirtelen összekaptak, és a vége az lett, hogy az egész esküvőt lefújták - mesélte a sztárpár egyik barátja.

Állítólag nincs remény a békülésre, mert az egykori szerelmesek néhány nappal később még inkább úgy érezték, hogy jól döntöttek.

Ennek ellenére minden nap beszélnek telefonon, és barátok maradtak.

Olvassa el: Christina Ricci és az óriás!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.