A színésznő jól kifogta!

Meglepő képek: Christina Ricci egy óriással jár

Nagyon boldog az Adams család egykori sztárja, mióta megkérte kezét a párja, Owen Benjamin - A párost együtt látni azonban kissé mulatságos élmény...

Christina Ricci és "óriás" kedvese, Owen Benjamin képgaléria

2009.03.25 16:25ma.hu

Hollywood-ban kapták le lesifotósok Christina Ricci-t és kedvesét vásárolgatás közben - A 29 éves színésznő egy hónapja Owen Benjamin menyasszonya.

Egy filmforgatáson találkoztak, azóta elválaszthatatlanok egymástól. Az egyébként összeillő párocska azonban külsőre igencsak furcsán fest!

A 150 cm-es Ricci mellett igazi óriásnak tűnik a kedvese, aki bizony inkább 180 cm felett van, mint alatta...

Úgy tűnik, a jelentős méretkülönbség nem állhat a boldogságuk útjába!

Christina Riccit az Adams family csúnyácska, mufurc tinédzsereként ismerhette meg a közönség.

Szerencsére azonban nem ragadt rajta a negatív szerep, hiszen később csinos fiatal lányként az Álmos völgy legendájában vagy a Casper-ben is láthatta a nagyérdemű.

A különös arcú színésznő azonban egyáltalán nem magamutogató típus - egy-egy kacérabb darabban még megjelenik, ám férfimagazinok hasábjain aligha fog kitárulkozni...



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.