"Soha többé botoxot!"

Anorexiás volt az egyik született feleség!

Egy vietnámi dráma segített kigyógyulni tinikora óta tartó étkezési zavaraiból a Született feleségek egyik sztárjának. A plasztikai bakiról is őszintén vallott.

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2010.10.05 17:29ma.hu

Tinédzserként, de még a 20-as éveimben is állandóan küszködtem az ételekkel. Éheztem, és csak egy lépésre voltam az anorexiától - naponta csak egy darab pirítóst és egy almát ettem.” - árulta el Dana Delany, vagy ahogy a magyar nézők többsége ismeri, Katherine Mayfair a Prevention magazin legújabb számában.

Az ötvenen túl is tökéletes alakú színésznő szerencsére már rég maga mögött hagyta az önsanyargatást, több mint 20 évvel ezelőtt egy film segített neki kimásznia az anorexiás állapotból. „A China Beach című filmnek nagy része volt ebben, a hosszú órákon át tartó munka miatt sok energiára volt szükségem, ezért többet kezdtem enni és egészségesebben.” - mondja a színésznő.

Az étkezésére persze a mai napig odafigyel, húst nem eszik, bár nem azért, mert nem akar, hanem mert egyáltalán nem szereti. Ellenben nagyon sok zöldség, tofu és hal szerepel az étrendjében, lisztérzékenysége miatt pedig újabban le kellett mondania a kenyérről és a tésztafélékről is, amit nehezen visel.

Dana őszintén beszélt egy korábbi plasztikai beavatkozásról is, aminek a következményeit a mai napig viseli. „Vannak dolgok, amikről senki nem beszél, az orvosok hibáiról. Hét évvel ezelőtt még nem is lehetett hallani a botoxról, amikor a bőrgyógyászom azt mondta, meg kellene próbálni.

Aztán beinjekciózta a homlokomat, de eltalált egy ideget és ettől hatalmas vérömleny keletkezett. Az ideg, ami a jobb szemem mellett az egyik izmot befolyásolja, azóta elhalt, és a szemem mindig egy kicsit petyhüdt.
” - meséli a Született feleségek Katherine-je.

Sorozatbeli társa, Teri Hatcher nemrég pont ezzel hívta fel magára a figyelmet, hogy mennyire fiatalosan néz ki, pedig ez csak a sminknek és a jó megvilágításnak köszönhető. Dana szintén úgy véli, rajta múlik, hogy kés alá akar-e feküdni, vagy inkább Hollywood legnagyobb neveire hivatkozik, akik méltósággal viselték az évek múlását.

Eljutunk arra a pontra, amikor már nem azt mondják, „ez egy gyönyörű nő”, hanem azt, hogy „szép munka volt”. Remélem, valaha abbahagyhatjuk a hajunk festését is. Nem azt mondom, hogy én nem festem a hajam, erre szükség van a kamera miatt - de nem lenne jó?” - kérdezi a színésznő.

Mindannyian rengeteg pénzt és időt spórolhatnánk. Megemelem a kalapom Jamie Lee Curtis előtt, aki hihetetlenül okos és nem festi a haját. És Meryl Streep is önmagát mutatja. Diane Keaton is. Azt hiszem, az igazán nagy színésznők nem aggódnak az ilyen dolgok miatt.” - vonta le a végső következtetést az önmagával láthatóan kibékült sztár.

Kiteregeti szextitkait a született feleség

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.