Készül a Sötét zsaruk 3. része!

Emma Thompson lesz az új "woman in black"?

Emma Thompson beáll sötét zsaruk közé: legalább is erre utal, hogy már a Men in Black 3-beli szerződéséről tárgyal a Sony filmstúdióval.

Emma Thompson, a leendő (wo)Man in Black képgaléria

2010.10.01 17:29MTI
Hát így néz ki egy sötét zsaru??!

A nagy sikerű sci-fi-széria folytatásában Tommy Lee Jones és Will Smith ismét K és J ügynökként látható, míg Josh Brolin az ifjú K-t alakítja majd - számolt be róla a variety.com.

Az ezúttal a hatvanas évekbe helyezett történetben az Oscar-díjas Emma Thompsonra O ügynök szerepét osztották. A rendezői székben megint Barry Sonnenfeld ül, a forgatókönyvet pedig David Koepp jegyzi, azt azonban még nem tudni, mikor jelenik meg a rég várt produkció.

A MIB korábbi két részére több mint 400 millió dollárért váltottak jegyet az észak-amerikai nézők.

Emma Thompson pukival vágódott be

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.