Egy jós megjósolta ki lesz a párja

Kate Winsletre hajtott Emma Thompson férje

Elsőre melléfogott Greg Wise angol színész, Emma Thompson férje. Wise hevesen udvarolni kezdett Kate Winsletnek, miután egy jós azt mondta neki, hogy az Értelem és érzelem című Jane Austen-adaptáció egyik színésznője lesz a felesége.

2010.04.05 08:56UIP

A férfi kizárásos alapon döntött Winslet mellett, mivel a főszereplő Emma Thompson még Kenneth Branagh felesége volt. Wise-nak hamarosan rá kellett jönnie, hogy Winslettel nem működik a dolog, aztán megtudta, hogy Thompson házassága már romokban hever. Így találtak egymásra: immár hét éve ők férj és feleség, egy közös és egy örökbe fogadott gyermeket nevelnek.

Emma Thompsont legközelebb a Nanny McPhee és a Nagy Bumm című családi vígjátékban láthatjuk, amelynek forgatókönyvét is ő írta. Öt évvel a nagy sikerű Nanny McPhee - A varázsdada után ismét a mágikus képességekkel megáldott nevelőnőt alakítja, aki eljön, és rendet csinál, ha szükség van rá.

(Nanny McPhee and the Big Bang -hazai bemutató: 2010. május 27.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.