Megbetegedett a tőle lopó tolvaj

Emma Thompson édesanyja feloldotta az átkot

Nem semmilyen asszony Emma Thompson édesanyja, Phyllida Law írónő/színésznő: jó útra tért miatta egy tolvaj. Történt ugyanis, hogy két éve valaki ellopta Phyllida kertjéből két kedvenc vízköpőjét.

2009.11.07 17:53UIP

Az írónő azt hitte, a környékbeli gyerekek voltak, ezért kirakott a kertbe egy fényképet, amelyen Halloweenkor boszorkánynak van öltözve, és azt írta alá, hogy a tolvajt megátkozta. Az írónő a minap egy hátizsákot talált háza küszöbén, amelyben a két vízköpő volt.

A zsák zsebében egy üzenet várta: „Kérem, segítsen. Amióta ezeket elloptam, nagyon-nagyon beteg vagyok. Oldja fel az átkot, nagyon sajnálom.” Phyllida visszarakta a vízköpőket a kertbe, és mellékelte a saját üzenetét: „Köszönöm a szobrokat, minden átok feloldva, hurrá.” Az írónő reméli, a tolvaj tényleg meggyógyul.

Emma Thompson egyébként édesanyja közvetlen szomszédja, és most leginkább borospincéjével foglalkozik, mert két nagy feladatot is sikerült befejeznie. Elkészült a Nanny McPhee : A varázsdada című film folytatása, a Nanny McPhee és a Nagy Bumm, és Emma befejezte az azonos című könyvet is. Ez nem hétköznapi mese, mert a varázsdadáról szóló történetet egybeszőtte forgatási naplójával, hogy érdekesebb legyen.

(Nanny McPhee and the Big Bang - hazai bemutató: 2010. június)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.