Lánya az őszinte kritikusa

Emma Thompson túl öreg szőkének

Rosszul tette Emma Thompson, hogy szőkére festette a haját, legalábbis tízéves lánya, Gaia szerint.

2010.03.20 19:27UIP

Azt mondta, túl öreg vagyok már az ilyen világos hajhoz, és azonnal fessem vissza barnára -panaszkodik az Oscar-díjas színésznő. Hiába próbáltam mentegetőzni, hogy alig múltam ötven, és igazán megengedhetem magamnak ezt a luxust, ragaszkodott az álláspontjához. A végén abban maradtunk, hogy majd hatvanévesen megszabadulok a szőke fürtjeimtől, addig legyen türelemmel.

Emma Thompsont legközelebb a Nanny McPhee és a Nagy Bumm című családi vígjátékban láthatjuk. A legendás varázsdada szerepében tér vissza, és ismét megzaboláz egy csapat komisz gyereket.

(Nanny McPhee and the Big Bang - hazai bemutató: 2010. május 27.)

EMMA THOMPSON első mozifilmje A nagy balek (The Tall Guy) volt, amelyben Jeff Goldblum és Rowan Atkinson mellet játszott. Ezután A Winslow fiú (The Winslow Boy) című filmben szerepelt. 1988-ban forgatta az V. Henrik (Henry V) című filmet, a következő évben az Impromptu (Impromptu) következett, majd 1990-ben a Meghalsz újra (Dead Again).

Ezután a következő filmekben játszott: Szilveszteri durranások (Peter Friends), Sok hűhó semmiért (Much Ado About Nothing), Napok romjai (The Remains of the Day), Apám nevében (In the Name of the Father). 1993-ban elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a Szellem a házban (Howard' End) című filmben nyújtott alakításáért. Oscar-díjat kapott az Értelem és érzelem (Sense and Sensibility) forgatókönyvéért is, és a filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjra jelölték.

Több díjat nyert az Igazából szerelem (Love Actually) című filmben nyújtott alakításáért is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.