Az ő nevével bővült a Hírességek Sétánya

"A legszörnyebben tehetséges ember" - Már Emma Thompson is csillagot lát!

Csillagot kapott Emma Thomson angol színésznő a hollywoodi Hírességek Sétányán - A rendezvényen Hugh Laurie és Maggie Gyllenhaal is jelen volt.

2010.08.07 14:00MTI

Az 51 éves, kétszeres Oscar-díjas színésznő és forgatókönyvíró a 2416-os számú csillagot kapta a Hollywood Boulevardon helyi idő szerint pénteken.

Véletlen egybeesés, de a csillagot éppen a sétány "történelmi pubja", a brit hangulatot árasztó Pig 'n' Whistle előtt helyezték el, aminek a színésznő nagyon örült.

Az eseményen jelen volt a Dr. House című tévésorozat sztárja, Hugh Laurie, valamint Maggie Gyllenhaal, aki Emma Thompsonnal együtt játszik az Egyesült Államokban két hét múlva bemutatandó, Nanny McPhee "varázsdada" legújabb kalandjairól szóló filmben.

Hugh Lauire - aki Emma Thomsonnal járt, amikor a cambridge-i egyetem hallgatói voltak - elmondta, a színésznő tehetsége már diákkorában világosan megnyilvánult.

"A legszörnyebben tehetséges ember volt, akit valaha láttam, és ma is az"
- áradozott a színész. Emma Thomson a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat kapta a Szellem a házban című filmben (1992) nyújtott alakításáért, 1995-ben pedig az Értelem és érzelem című filmmel a legjobb adaptált forgatókönyvért vehette át a sokak által hőn áhított szobrocskát.

Ő az egyetlen, aki az Oscar-díjat mint forgatókönyvíró és mint színész is megkapta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.