Százmilliós luxuslakásba költözött a megasztár

Képekkel: Susan Boyle megszegte fogadalmát

Korábbi fogadkozásai ellenére mégiscsak feladta szerény tanácsi otthonát Susan Boyle, a középkorú háziasszonyból lett skót énekes világsztár.

Gyönyörű fotók a megújult Susan Boyle-ról! képgaléria

2010.09.01 16:00MTI

A 49 éves, egyedül élő, rajongói által csak "SuBo" becenéven emlegetett énekes fenomén, akit Glasgow-hoz közeli kis szülőfaluján kívül korábban senki nem ismert, tavaly tavasszal lett gyakorlatilag öt perc alatt világhírű, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg az ITV brit kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének - Britain's Got Talent - zsűrijét és közönségét.

A gyors világhír nem kevésbé gyors gazdagságot is hozott. A Daily Mirror keddi beszámolója szerint SuBo felfedezése óta eddig 10 millió fontot (3,5 milliárd forintot) keresett, ám a szerény igényű újdonsült sztár eleinte ragaszkodott tanácsi sorházban lévő lakásához, amelyben - édesanyja három évvel ezelőtti halála óta - macskája, Pebbles volt az egyetlen lakótársa.

A Mirror azonban kedden megírta, hogy Susan Boyle végül mégis a költözés mellett döntött: most készült el 300 ezer font értékű új, öt hálószobás háza.

Ennyi pénzért London felkapottabb belvárosi negyedeiben legfeljebb egy kétszobás emeleti garzont kaphatott volna, SuBo azonban korántsem költözött ilyen messzire: új otthona alig egy saroknyira van a régi falusi bérlakástól. A sztár ráadásul a berendezésre sem szórt el túl sok pénzt: a brit bulvárlap értesülése szerint SuBo a helyi Ikeából hozatta frissen tető alá került házának bútorzatát.

Kit választott Susan Boyle?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.