Utálja a flancot a sztár

Testvére szerint Lennon sorsára juthat Susan Boyle!

John Lennon sorsára juthat Susan Boyle - legalábbis testvére szerint, akit a háziasszonyból lett világsztár eddigi két betörőkalandja aggaszt.

2010.01.28 15:07MTI

Az egyedül élő, 48 éves SuBo, akit skóciai faluján kívül korábban senki nem ismert, tavaly tavasszal vált gyakorlatilag öt perc alatt világhírűvé, miután hihetetlen énekhanggal döbbentette meg a brit ITV kereskedelmi televízió évente megrendezett tehetségkutató vetélkedőjének zsűrijét és közönségét. Susan Boyle azóta világszenzáció lett.

Első, I Dreamed a Dream (Álmodtam egy álmot) című, értékesítési rekordokat döntögető albuma hetek óta listavezető a brit és az amerikai piacon. A hirtelen ismertséggel azonban bajok is járnak; ezek sorába tartozik, hogy SuBo rajongói közül néhányan túl közelről próbálnak megismerkedni kedvencükkel.

Az újdonsült sztár már karácsonykor is felfedezett kertjében két hívatlan látogatót, akik házának ablakán bámultak befelé, a minap pedig - a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére szánt lemez felvételéről hazatérve - a házban futott össze egy ismeretlennel, aki éppen holmijai között kutakodott.

Az énekesnő testvére, az 59 éves John Boyle a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - csütörtöki kiadásának idézete szerint kijelentette: húgának menedzserei csak a pénzt számolják, amelyet Susan keresett nekik, és nem törődnek a biztonságával.

"Nézzék meg, mi történt John Lennonnal New Yorkban" - háborgott a báty, utalva a Beatles néhai frontemberének tragédiájára. Lennont 1980-ban New York-i otthona előtt, az utcán lőtte agyon egy zavart elméjű "rajongója", aki azóta is börtönben ül. SuBo azonban nevetve vetette el a biztonságának fokozását célzó családi javaslatokat, és közölte a The Sunnal: nem megy sehová egyszerű, tanácsi kezelésű sorházi lakásából.

Mindössze arra volt hajlandó, hogy a minapi betörés után kicseréltesse a zárakat a ház ajtóin. Susan Boyle már korábban is egyértelműen értésre adta, hogy jóllehet már bőven megengedhetné magának, esze ágában sincs elköltözni szerény falusi otthonából, amelyben - édesanyja három évvel ezelőtti halála óta - macskája, Pebbles az egyetlen lakótársa.

A döntést a brit showbiz jelenlegi legnagyobb sztárja azzal indokolja, hogy Pebbles gyűlölné, ha valamilyen "flancos" helyen kellene laknia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.