Házas emberrel indított az aggszűz

Képek - Nohát! Szexelt a menedzserével Susan Boyle?

Úgy tűnik, most kezdi bepótolni évtizedes lemaradását a britek csillaga - Az angol tehetségkutató sztárja, Susan Boyle állítólag szerelmes, mégpedig a házas menedzserébe...

Susan Boyle dívaként pózolt Harpers Bazaar-ban! képgaléria

2010.02.22 10:30ma.hu

Amikor Susan Boyle megjelent a Britain's Got Talent tehetségkutató műsor színpadán, nemcsak kivételes hangján, hanem megjelenésén és azon is elcsodálkoztak az emberek, hogy a 48 éves skót hölgy bevallotta: még sosem volt férfival!

Szigorú katolikus nevelésben részesült, az iskolában sokszor megaláztatásban volt része, s mai napig egyedül él skóciai otthonában - egy macskával.

Andy és Susan lopott pillanata - Fotó: eroteme.co.uk

A hírek szerint azonban most változott a helyzet: Susan Boyle szerelmes lett, mégpedig a menedzserébe, Andy Stephens-be.

Úgy hírlik, ő az a férfi, aki mindenben Susan mellett áll, és támogatása lelkileg is nagyon jót tett az énekesnőnek, akire hirtelen zúdult rá a siker.

Boyle egyik barátja szerint az újdonsült sztár teljesen odavan Andy-ért.

A pletykák szerint már együtt töltöttek egy éjszakát is. Hogy a menedzsernek milyen a házassága, az jó kérdés: Stephens ugyanis nős és van két gyermeke is....

Betörtek Susan Boyle otthonába!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.