A nő akinek születtem - jön SuBo memoárja

Susan Boyle életrajzi kötet ír

Egy éve még alig ismerték, most viszont már életrajzi kötetének megjelentetésére készül Susan Boyle, az egyik brit tehetségkutató versenyben feltűnt skót énekesnő.

2010.04.20 11:43MTI

A 49 éves híresség memoárja várhatóan ősszel jelenik meg - közölte a Transworld kiadó. A kötetben az énekesnő, akit külseje miatt nemrég még szürke egérként emlegettek, a sztárrá válás nehézségektől sem mentes útjáról ír.

"Susan számára nem volt egyszerű megélni ezt a lenyűgöző változást. De mindig nyugalmat lelt a zenében, még akkor is, amikor a hírnév csapdái álltak előtte" - fogalmazott a kiadó közleményében. Susan Boyle 2009-ben a Britain's Got Talent című televíziós tehetségkutató versenyben az I Dreamed A Dream című musicalbetéttel tűnt fel. Sikere egy csapásra híressé tette, milliós rajongótáborra tett szert. A hirtelen jött hírnév terhét azonban nem bírta el, idegösszeomlás miatt kórházban ápolták.

"Azt hiszem, tavaly nőttem fel igazán, most már nem félek annyira" - mondta az újabban csak SuBo néven emlegetett énekesnő, aki könyvében arra hívja fel a figyelmet, hogy nem a külső, hanem a belső értékek alapján kell ítélni. "Az álmok valóra válhatnak, remélem, ezt a könyv is alátámasztja majd" - tette hozzá a The Woman I Was Born To Be (A nő, akinek születtem) címet viselő kötetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.