Beismerte bűnösségét a színész

Képek: Charlie Sheen mégis verte a feleségét

Bűnösnek vallotta magát a felesége bántalmazásával vádlott Charlie Sheen hollywoodi színész, akit a bíróság 30 napos drog- és alkoholelvonó kúrára ítélt.

képgaléria

2010.08.03 16:30MTI

A színész vádalkut kötött a coloradói hatóságokkal: ha bűnösnek vallja magát, ejtik a még súlyosabb vádakat.

Ezen alku részeként a bíróság - helyi idő szerint hétfőn - háromhónapos próbaidőre bocsátotta, amely alatt nem fogyaszthat kábítószert, s nem viheti túlzásba az alkoholfogyasztást sem.

James C. Boyd bíró harmincnapos börtönbüntetést is kiszabott a színészre, de végrehajtását felfüggesztette, attól tette függővé, hogy Charlie Sheen sikeresen letölti-e a próbaidőt és részt vesz-e az elvonókúrán.

A Két pasi - meg egy kicsi című tévésorozat 44 éves sztárját karácsonykor vették őrizetbe Aspenben, mivel felesége szerint kést fogott rá, amikor a nő bejelentette, hogy válni akar. A színész akkor tagadta a vádat.

A bírósági eljárás nem hatott a tévésorozat népszerűségére, Sheen a múlt hónapban 60 millió dollárért (13,5 milliárd forintért) újabb két évadra leszerződött a Warner Bros. televízióval a Két pasi-produkcióhoz, és a próbaidő alatt is folytathatja a forgatást.

Életveszélyben Charlie Sheen neje!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.