Jessica Albával kell megküzdenie a fődíjért

Megan Foxé lesz a legjobb bikinis kép?

Véghajrájába érkezett a Popsugar nevű celebportál bikinis szépségversenye, az utolsó fordulóba Megan Fox és Jessica Alba jutott be.

2010.07.20 19:08ma.hu

Jessica Alba, Sienna Miller, Blake Lively, Carrie Underwood, Victoria Beckham, Megan Fox, Kate Bosworth és Rihanna - ők nyolcan jutottak be a Popsugar.com bikinis szépségversenyének az elődöntőjébe, amit további 3 kör követett még.

A celebekről az olvasók kattintással döntötték el, kit juttatnak tovább.

Az egyenes ágon kieső rendszerű szavazásban Alba, Lively, Fox és Bosworth jutott az első négy közé, most pedig azt kell eldönteni, Jessica Alba vagy Megan Fox tetszik jobban a rajongóknak.

A végeredményt egyelőre nem tudjuk, de ízelítőül megmutatjuk, milyen képekkel szállt ringbe Megan Fox!

Megan Fox inkább nőkkel csókolózik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.