Gyógyszertúladagolás végzett Anna Nicole-lal

Megölték a dúskeblű nyuszilányt?

"Anna Nicole gyilkosa" címmel jelentetett meg könyvet egy 60 éves sztárügyvéd, aki azt állítja: az egykori playmate-et nem véletlen, hanem szándékos gyógyszertúladagolás ölte meg. Véleménye szerint a rendőrség hibázott, amikor a híresség halálának körülményeit nem megfelelően vizsgálta ki.

2010.06.23 18:35ma.hu
Itt még jól van.

Bár maga is elismeri, hogy nincsenek megdönthetetlen bizonyítékai és csak feltételezésekre hagyatkozik, Larry Siedlin bíró azt állítja most megjelent könyvében, hogy az egykori playmate, Anna Nicole Smith halálában külső személy is közrejátszott.

A 2007 februárjában, mindössze 39 évesen elhunyt nő szervezetében a halálakor hatalmas mennyiségű nyugtatót találtak, így a hatóságok egyértelmű gyógyszertúladagolásként tekintettek az esetre, és az ügyet öngyilkosságként zárták le. Már csak amiatt sem vonta ezt senki kétségbe, mert a híresség fia, Daniel nem egészen fél évvel korábban maga is gyógyszertúladagolásban halt meg. Siedlin élesen kritizálta a szintén jogászként működő Howard K. Sternt, aki igencsak közel állt a modellhez.


"Meg kellene büntetni azokat, akik ezt engedték" - utal Sternre.

Véleménye szerint a nőt 20 éves fia halálától kezdve szándékosan nyugtatókkal szedálta az ügyvéd, az indíték pedig Anna mesés öröksége volt, amely 63 évvel idősebb férje után várt rá. Siedlin véleménye szerint Stern szándékosan vitte bele Annát a gyógyszerfüggőségbe, és mivel állandóan mellette volt, lehetősége nyílt rá, hogy folyamatosan tömje a nyugtatókkal. Az ügyvéd már 2007-ben megpróbált utánajárni a rejtélyes halálesetnek, ám hatásköre mindössze a holttestre vonatkozó iratok átnézésére és az orvosi jelentések ellenőrzésére terjedt ki.

Nem kapott felhatalmazást többek közt a most meggyanúsított Stern kihallgatására, akivel kapcsolatban már akkor felháborítónak találta, hogy gyakorlatilag "zombit csinált" a gyászoló nőből.

Javasolta, hogy legalább azt vizsgálja ki a bíróság, hogy jogszerűen adott-e rendszeresen nyugtatókat Anna Nicole-nak az ügyvéd, ennek hatására Sternnek és a nő orvosának nyár végén bíróság előtt kell számot adnia tettéről. Siedlin most azt kéri, hogy vizsgálják újra nem csak a néhai nyuszilány, de fia halálának körülményeit is, mivel Stern mindkét esetnél jelen volt.

Olvasson még többet a tragikus sorsú nyuszilányról
Ide Kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.