Kendra teljes szexvideója a neten

Képek 18 éven felülieknek: Ciki! A Playboy-cica mindent csinál, amit nem szégyell

Hiába igyekezett megakadályozni, hogy egykori házivideója nyilvánosságra kerüljön, Hugh Hefner korábbi barátnőjének "akcióját" már mindenki megnézheti a világhálón...

18 éven felülieknek: Kendra Wilkinson házi pornóvideója! képgaléria

2010.05.28 19:30ma.hu

Az újdonsült anyuka Kendra Wilkinson tépi a haját - A dögös szőke modell, aki nem is olyan rég még a Playboy-villa lakója volt, nem töltheti a legnagyobb nyugalomban napjait decemberben született kisfia mellett.

Egy "jóakarója" jóvoltából ugyanis nyilvánosságra került az a szexvideó, melyen Kendra és korábbi pasija látható, s bizony mindent megtettek - és felvettek -, amihez csak kedvük szottyant.

Wilkinson feje igencsak fájhat a pironkodtató felvétel miatt, mely még tizennyolc éves korában készült. Mitagadás, a képek tanúsága szerint akkor sem volt fantázia híján a szöszke szépség.

A Playboy-mogul Hugh Hefner korábbi kedvese jogi úton próbált akadályt állítani az elé, hogy a világhálón bárki megnézhesse a videót.

Úgy tűnik, sikertelenül. Néhány pikáns fotó már előkerült a két hete, a vivid.com jóvoltából, most pedig a teljes felvétel képanyaga megtekinthető...

Sandra Bullock-nak is van szexvideója?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.