Pikáns képeken feszít a sorozatsztár

Pikáns fotók: Nyilvános a dögös Danielle szexvideója!

Kínos - Az egyik külföldi bulvároldal birtokába került Danielle Staub sorozatsztár otthoni hancúrja, melyből most néhány pikáns fotó is megtalálható világhálón, a sztár nagy bánatára.

Világhálóra került Danielle Staub szexvideója! képgaléria

2010.06.13 18:30ma.hu

A 40 esztendős, szemrevaló, formás idomokkal megáldott Danielle Staub neve azóta ismert a filmes körökben, hogy a Real Housewives of New Jersey (New Jersey igazi háziasszonyai) című sorozatban feltűnt.

Egyik főszerepet játszhatta el a történetben, ám tagadhatatlan, hogy modellként sem lenne utolsó.

Sajnos Danielle is elkövette azt a bakit, hogy nem gondoskodott egykor otthon készült, pikáns házi szexvideója biztonságáról.

Egyelőre kérdéses, hogyan került más keze közé a felvétel, amely csak rá és az akkori partnerére tartozik.

A fekete szépség videója mindenesetre a tmz.com hírportál birtokába került, s innen egyenes út vezetett az internetre. A szexvideóból most képkockákat hozott nyilvánosságra a külföldi bulvárportál.

Lindsay Lohan-nek nem ciki a szexvideó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.